Hem / Västlänk i huset

Vila och återhämta dig, eller kolla mejlen och förbered dig inför dagens presentation på tåget till kontoret. Allt du behöver göra när du går av är att ta hissen upp till konferensen eller morgonmötet. Med Västlänkens uppgång i samma hus, blir det enkelt att åka både till och från kontoret i Park Central.

Placering i huset

Allt under samma takpark


Ett grönt hjärta i framtidens Göteborg

I Göteborg växer det nya området kring Centralen fram. Här kommer uppemot 100 000 människor att passera varje dag medan Park Central förväntas ha en daglig ström på ungefär 4 000 personer. Runt 2030 tror man att dessa siffror kommer ha fördubblats. Det betyder att Göteborgs centrum så småningom kommer att förflyttas österut, med Park Central som ett grönt hjärta mitt i navet.


Utan krångliga resvägar blir möjligheterna fler för både människor och företag.

Arbetsmarknaden växer och frodas

I takt med stadsutvecklingen får kollektivtrafiken större betydelse och smartare lösningar som ger nya möjligheter. Bussar, spårvagnar och tåg med fler avgångar och bättre förbindelser gör det lättare att pendla inom Göteborgsregionen. Det breddar valmöjligheterna för både människor och företag, som kan sammanstråla och gynna varandra på fler sätt än förut. Det innebär att det blir möjligt att nå ny kompetens samtidigt som det blir enklare att välja drömjobbet, när logistiken inte längre står i vägen.Öka det hållbara resandet

Med Västlänkens nya station i gatuplanet, bara ett stenkast bort från Centralstationen, ökar förutsättningarna för ett mer hållbart resande. Lämna bilen hemma och ta tåget eller bussen in till jobbet samtidigt som du bidrar till en grönare framtid.


Kontakta oss