Blomsterprakt, mötesplats och biologisk mångfald. På toppen av Park Central skapas en levande miljö där grönska, hälsa och relationer kan växa och frodas. Andas ut och andas in, under himlen, mitt i city.

Kom upp till taket och drick en kopp kaffe medan vildrosorna blommar. Samla teamet för en lunch eller årets första kickoff. Fånga värmande solstrålar och varva ner i den gröna oasen, som är öppen året runt. Med plats för möten och event, smarta ljudlösningar och takbar, blir detta möjligheternas park med en skön uteservering till hands.

Placeringen i huset

Allt under samma takpark


Öka pulsen och sänk stressen

I en tid då utmattning och andra stressrelaterade sjukdomar blir allt vanligare värderas hälsa och välmående ännu mer. Särskilt av den nya generationens kollegor. Det gör takparken till en viktig del i välbefinnandet. När vi tillbringar tid i gröna miljöer sjunker blodtryck och stresshormoner samtidigt som korttidsminnet blir bättre. Rör vi på oss skärps dessutom koncentrationen, kroppen blir starkare och vi sover bättre. Fördelarna med att komma ut i den friska luften berör oss med andra ord på djupet.


Rum för skönt häng, rogivande egentid och viktiga konferenser blir taket en plats för alla.

Prunkande grönska för stora och små

På taket planeras en urban idyll med lummig grönska och blomstrande växter som håller parken levande under årstiderna. Med ett eget system för att samla upp regnvattnet skapas ett litet ekosystem. Dessutom blir det ett välfyllt skafferi för små arter som bin, humlor och fjärilar.En naturlig förlängning av kontoret

Med öppna sociala ytor som kompletteras med avskilda platser i sol och skugga blir innekontoret komplett, och kan ersätta både balkong och terrass. Stå, sitt, ensam eller i grupp och fånga dagsljus medan du får årsbudgeten att gå ihop, eller gör dig redo för en presentation.


Kontakta oss