Häng kvar på uteserveringen i solen, få dragkedjan bytt eller ät en affärslunch med kollegorna. På Park Central ryms både planerade och spontana möten som gör vardagen lite skönare.

På Park Central får du tid och energi över till annat. Vardagsbestyren blir gjorda, samtidigt som du kan fokusera på jobbet och vara effektiv med kollegorna. Klacka om skorna, ät en lunch, hämta paket och handla fredagsbuketten på vägen hem. Med allt som förenklar dagen på en och samma plats behöver du inte välja bort, bara välja till.

Placering i huset

Allt under samma takpark


Stationsnära handel och service

Eftersom Park Central blir en knutpunkt i direkt anslutning till Centralstationen, finns allt du behöver för att göra din dag eller resa smidig och bekväm. Plocka upp frukosten du inte hann med, ta en kopp kaffe på vägen till mötesrummet eller köp en sista-minuten-present innan du går på tåget. Det breda utbudet av caféer, service och en restaurang i huset gör det lätt att få tag i allt från en bit mat till genomtänkta presenter.


Här vävs små och stora möjligheter ihop, på en och samma plats.

För en godare tillvaro

Med mer tid för återhämtning och avkoppling, blir det lättare att hantera stress på ett effektivt sätt. Genom att hinna med intressen, vänner och familj förbättras livskvaliteten och vårt välmående. Det påverkar i sin tur engagemanget, motivationen och produktiviteten på jobbet.


Kontakta oss