Hem / Livsmedelsbutik

Få vardagen att gå ihop när du är på kontoret. Med livsmedelsbutiken i huset blir det enklare att kombinera vardagseffektivitet med resultat och kreativitet.

Storhandla inför veckan, eller panikhandla till middagen. Slipp omvägen till affären efter dagen på kontoret och handla istället på plats mellan dina möten eller när arbetsdagen är slut. Med en livsmedelsbutik i Park Central blir det enkelt att plocka ihop allt till tacokvällen och tvättdagen, direkt efter konferensen eller kickoffen.

Placering i huset

Allt under samma takpark


En enklare tillvaro

Livsmedelsbutiken i Park Central underlättar vardagsbestyren och hjälper dig spara tid. Du hinner till hämtningen och fotbollsträningen, samtidigt som du får ut det mesta av dagen med teamet. Här handlar du allt från ostbrickan till falukorven, när det passar dig och får mer tid över till annat när dagen är slut. Tillvaron blir smidigare vilket minskar stressen och ökar välmåendet i längden. På sikt kan det också förbättra resultaten, eftersom det blir enklare att fokusera och vara kreativ på plats tillsammans med kollegorna.


En smidigare tillvaro minskar stressen och ökar välmåendet.

Ett kreativt skafferi

Med butiken i anslutning till kontoret går det snabbt att fylla på fruktskålen med energi och det blir enklare att bjuda teamet på en gemensam frukost. Komplettera med en fredagskasse som väcker helgkänslan, eller överraska med en uppiggande eftermiddagsfika. Kanske vill ni laga någonting tillsammans på teamdagen, och bara hämta upp färdiga ingredienser? Eller ha en stående fikakasse med just era favoriter? Skräddarsydda lösningar som gör dagarna härligare blir lättare att få till med butiken bredvid.


Kontakta oss