Hem / Gym & Wellness

Stärk kroppen, bryt stillasittandet, aktivera musklerna och slappna av. Med gymkedja på våning två, och ett utegym på taket, kan du både öka och sänka pulsen. Detsamma gäller frisk- och sjukfrånvaron.

Hälsa, välmående och livsbalans spelar större roll än tidigare. Inte minst när stillasittande och psykisk ohälsa ökar, och särskilt när framtidens talanger väljer arbetsplats. På Park Central är det lätt att hålla igång kropp och knopp, utan att lämna huset. Kom in, eller kom ut, och släpp loss din potential.

Placering i huset

Allt under samma takpark

Håll hjärnan i trim och välmåendet i form.

Kör ett pass när du ändå är på plats

Ett gym i anslutning till kontoret gör det lättare att hitta tid för träningen, speciellt under höst- och vinterhalvåret när det blir mörkare ute. Det är då vi behöver träningen som mest, men lätt tappar motivationen när vi måste gå ut i regnrusket. Här går du direkt från konferensrummet till omklädningsrummet. Trösklarna blir färre och möjligheterna fler.Träna för hjärnans skull

Förutsättningarna för ett aktivt liv kan höja produktiviteten och lönsamheten genom att sjukfrånvaron minskar och frisknärvaron ökar. Stresståligheten blir bättre, minnet skarpare och koncentrationen högre. Även kreativiteten ökar eftersom ditt minnescentrum expanderar, hjärnan får mer syre och blir mer flexibel. Utöver det kan också riskerna för depression, ångest och demens reduceras. Det lönar sig därmed alltid att investera i välmåendet på både kort och lång sikt, för både person och organisation.Hämta en dos energi på taket

När temperaturen blir mildare och dagarna ljusare kan kroppen röra sig och tankarna vandra, från taket på Park Central. Här finns utegymmet, med utsikt över Göteborg, som ger dig frisk luft och ny energi.


Kontakta oss