Hem / Coworking

Justera kostnader och kontorsytor efter behov. Bredda ditt nätverk, få större flexibilitet, förenkla tillväxtfasen och bli en del av en dynamisk miljö. Coworkingen i Park Central, som kommer att drivas av Ioffice, innebär flera möjligheter för dig, ditt arbetssätt och din verksamhet.

Coworking har fått en självklar plats i framtidens arbetsliv, nu när fler väljer att arbeta på distans. Företagen flyttar till mindre kontor, på mer centrala platser som är lättare att ta sig till. Men istället för skrivbordsplatser blir de stora lokalerna till mötesplatser. Vid behov skalas de upp genom att hyra fullt inredda och utrustade kontorsplatser och konferensytor. Det innebär färre löpande kostnader och ökade resurser som istället kan göra större nytta i organisationen.

Placering i huset

Allt under samma takpark


Minimera eller maximera arbetsplatsen

Med coworkingen på Park Central får du möjlighet att lägga till utrymmet som behövs, när det blir dags. Det blir lättare att hantera om företaget växer ur lokalerna, eller behöver plats för att utvecklas. Du kan skala upp eller ner på ett tryggt sätt, utan någon oro för långa avtal som är svåra att komma ur.Ett socialt flöde med större möjligheter

På coworkingen finns ofta en spännande blandning av andra företag, digitala nomader, startups och människor som arbetar på distans. Det ger dig tillgång till ett större nätverk och en social gemenskap som bjuder in till intressanta samtal och inspirerande idéer. Här kan du också hitta nya topptalanger att samarbeta med, eller kanske till och med nya kollegor.


Välkommen in, här blir du en del av någonting större.
Kontakta oss